Menu

Kies een M-project

Door M-LIFE te steunen, levert u een belangrijke bijdrage aan de toekomst van één van deze projecten of aan de algemene werking van M.

M-LIFE fonds

Steun M-LIFE als fonds

De algemene schenkingen aan M-LIFE spelen een onontbeerlijke voor het beheer en behoud van onze collectie, wetenschappelijk onderzoek, het maken van kwalitatieve tentoonstellingen en een open huis te zijn voor iedereen.
Doneer aan dit project Lees meer

Steun educatieve projecten van M

Help kinderen en volwassenen met diverse achtergronden met kunst in aanraking te brengen en hun veerkracht te versterken.
Doneer aan dit project Lees meer

Steun regionale kunstenaars

Geef jong talent dat extra duwtje in de rug en help M om hen klaar te stomen voor hun eerste stappen in de museale context.
Doneer aan dit project Lees meer
M-collectie

Steun de M-collectie

Steun het beheer en behoud van de M-collectie. Met jouw gift blijven restauraties, wetenschappelijk onderzoek en het maken van tentoonstellingen rond de M-collectie mogelijk.
Doneer aan dit project Lees meer

Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Goed nieuws met betrekking tot je gift: door de bijzondere tijden rond de coronavoorzorgsmaatregelen heeft de regering besloten om voor 2020 de fiscale aftrekbaarheid van 45% naar 60% te verhogen. Dit geldt trouwens voor alle giften sinds januari 2020.

M Leuven werkt samen met de Koning Boudewijnstichting voor het ontvangen van de giften en de daarbij horende fiscale attesten. Je wordt daarom doorverwezen naar een pagina van de Koning Boudewijnstichting voor het doen van jouw donatie.

Ik doe nu een online gift
Manuele overschrijving en nalatenschap

Wil je jouw steun over een heel jaar spreiden? Dan kan je M of één van de projecten maandelijks ondersteunen. Dat kan makkelijk via een maandelijkse opdracht op het rekeningnummer BE19 7360 3770 7712. Vergeet niet om de gestructureerde mededeling te vermelden.

Hieronder vind je ze nog even op een rijtje.

  • M-LIFE: ***015/1250/00236***
  • Educatieve projecten van M: ***015/1250/00438***
  • Regionale kunstenaars: ***015/1250/00741***
  • M-collectie: ***015/1250/00337***
Manuele overschrijving en nalatenschap
Privacybeleid