Menu

Steun M-LIFE als fonds

De algemene schenkingen aan M-LIFE spelen een onontbeerlijke voor het beheer en behoud van onze collectie, wetenschappelijk onderzoek, het maken van kwalitatieve tentoonstellingen en een open huis te zijn voor iedereen.

Zo kan M zijn rol blijven spelen als belangrijkste Belgische kenniscentrum voor Middeleeuwse kunst. De expo ‘Borman en Zonen’ is daarvan een voorbeeld. Een ambitieuze tentoonstelling als deze kost veel geld. Zowat één vijfde van het tentoonstellingsproject kwam via het M-LIFE fonds. Maar ook het virtuele aanbod van M zoals de 360°-tours, zijn hierdoor mogelijk.
En dankzij de algemene schenkingen blijft M een ontmoetingsplek voor co-creatie en innovatie (denk maar bijvoorbeeld aan ‘Waanzin. Students at M’, en een plek waar oude en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten (zoals in de tentoonstelling ‘De Taal van het Lichaam’. Maar ook waar we dankzij doorgedreven wetenschappelijk onderzoek een kennishub vormen. Het is dankzij jouw steun dat M deze rol kan blijven vervullen.

Giften vanaf € 40 zijn fiscaal aftrekbaar.

Goed nieuws met betrekking tot je gift: door de bijzondere tijden rond de coronavoorzorgsmaatregelen heeft de regering besloten om voor 2020 de fiscale aftrekbaarheid van 45% naar 60% te verhogen. Dit geldt trouwens voor alle giften sinds januari 2020.

M Leuven werkt samen met de Koning Boudewijnstichting voor het ontvangen van de giften en de daarbij horende fiscale attesten. Je wordt daarom doorverwezen naar een pagina van de Koning Boudewijnstichting voor het doen van jouw donatie.

Ik doe nu een online gift
Manuele overschrijving en nalatenschap

Wil je jouw steun over een heel jaar spreiden? Dan kan je M of één van de projecten maandelijks ondersteunen. Dat kan makkelijk via een maandelijkse opdracht op het rekeningnummer BE19 7360 3770 7712. Vergeet niet om de gestructureerde mededeling te vermelden.

Hieronder vind je ze nog even op een rijtje.

  • M-LIFE: ***015/1250/00236***
  • Educatieve projecten van M: ***015/1250/00438***
  • Regionale kunstenaars: ***015/1250/00741***
  • M-collectie: ***015/1250/00337***
Manuele overschrijving en nalatenschap
Privacybeleid